Društvene mreže

Što znači opcija - Messenger prijatelji u blizini?

Messenger je aplikacija za chat i razmjenu poruka koju je razvila tvrtka Facebook. Messenger opcija prijatelji u blizini može vam omogućiti komunikaciju s vašim prijateljima.

tipkovnica.jpg
Foto: Pixabay

To vam omogućuje brzu i jednostavnu komunikaciju s prijateljima i obitelji putem teksta, glasovnih poruka, fotografija i videa.

Da biste vidjeli Messenger prijatelje u blizini, potrebno je koristiti funkciju "Nearby Friends" u aplikaciji. Ova funkcija omogućuje vam da vidite koji od vaših prijatelja su trenutno u blizini, omogućujući vam da se lakše sastanete i dogovorite.

Sljedeći koraci vam pokazuju kako koristiti funkciju "Nearby Friends":

Otvorite aplikaciju Messenger na svom pametnom telefonu. Kliknite na ikonu za pretragu u gornjem desnom kutu zaslona. Kliknite na „Nearby Friends" ili „prijatelji u blizini“ i omogućite aplikaciji da pristupi vašoj trenutnoj lokaciji. Vidjet ćete popis vaših prijatelja koji su u blizini i moći ćete vidjeti njihove trenutne lokacije na karti.

Funkcija Messenger „prijatelji u blizini" je dostupna samo za korisnike koji su uključili lokacijske usluge na svom pametnom telefonu. Također, Messenger opcija „prijatelji u blizini" može biti ograničena zakonima o privatnosti i zaštiti podataka. Tako da možda ne dobijete točan rezultat prijatelja u blizini.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.