Online chat

Što učiniti kada ne dolaze obavijesti na WhatsApp?

Prijatelji vam šalju poruke na WhatsApp, ali vama ne dolaze obavijesti. To može biti zbog nekoliko razloga. Saznajte što učiniti kada vam ne dolaze obavijesti na WhatsApp.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Često se dogodi da korisnici ne dobiju obavijesti o dolaznim porukama na WhatsAppu. To može biti frustrirajuće, pogotovo ako ne želite propustiti važnu poruku. No, kako riješiti problem kada vam ne dolaze obavijesti na WhatsApp?

Kako biste riješili ovaj problem, prvo provjerite jeste li omogućili obavijesti za WhatsApp na svom uređaju. Da biste to učinili, otvorite postavke aplikacije i odaberite mogućnost "Obavijesti". Provjerite je li omogućena opcija "Dopusti obavijesti" i da su zvuk i vibracija također omogućeni.

Ako su sve ove opcije omogućene, ali još uvijek ne dobivate obavijesti, možda biste trebali provjeriti postavke baterije na svom uređaju. WhatsApp može biti isključen kako bi se štedila baterija, pa biste trebali provjeriti jesu li postavke baterije podešene tako da WhatsApp ostaje uključen. Ako navedene opcije ne riješe vaš problem, možda biste trebali deinstalirati i ponovo instalirati WhatsApp aplikaciju. Ovo će pomoći da se riješite bilo kakvih problema s aplikacijom koji mogu uzrokovati da ne dobijete obavijesti o dolaznim porukama.