Tehnologija

Što je smart televizor?

Što je smart televizor? Koje su osnovne specifikacije smart televizora?

smart-tv.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Smart televizori najnoviji su trend na televizijskom tržištu. Oni postaju popularni zbog svojih značajki i mogućnosti. Nude širok spektar usluga kojima korisnik može pristupiti putem svog pametnog telefona ili računala. U današnjem svijetu ljudi koriste različite uređaje za pristup sadržaju iz različitih izvora, a smart televizori su jedan od najboljih uređaja za pristup takvim sadržajima.

Play logo

Smart televizori svakim danom postaju sve pametniji i pametniji. Svakodnevno se ažuriraju i pružaju širok raspon značajki koje se mogu koristiti u zabavne svrhe kao što su streaming filmova, igranje igrica, gledanje TV-a uživo i još mnogo toga.

Proizvođači smart televizora koriste umjetnu inteligenciju za stvaranje boljeg korisničkog iskustva stvaranjem sadržaja koji je personaliziran prema željama svakog gledatelja. To uključuje preporuke o tome što bi trebali gledati ili kako bi to trebali gledati na temelju njihove povijesti gledanja, trenutačnog vremena i lokacije te drugih čimbenika. Važno je znati što je smart televizor kako bi znali je li to pravi odabir za vas.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.