Društvene mreže

Što je kopija razgovora i kako izbrisati kopiju razgovora na Messengeru?

Želite izbrisati kopije razgovora na Messengeru kako biste zaštitili svoju privatnost? To ne mora biti komplicirano. Saznajte kako izbrisati kopiju razgovora na Messengeru.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Razgovor na Messengeru je popularna funkcija koja omogućuje korisnicima da razgovaraju s prijateljima i obitelji putem privatnih poruka. Međutim, postoje situacije u kojima korisnici žele izbrisati kopiju razgovora, bilo zbog privatnosti ili jednostavno zbog oslobađanja mjesta na svom uređaju. No, kako izbrisati kopiju razgovora na Messengeru?

Postoji nekoliko načina za brisanje kopije razgovora na Messengeru. Prvo, možete izbrisati cijeli razgovor tako što ćete otvoriti razgovor, kliknuti na ime korisnika i odabrati "Izbriši razgovor". Ovaj će postupak izbrisati sve poruke koje ste razmijenili s tim korisnikom i više ih nećete moći vidjeti.

Druga opcija za brisanje kopije razgovora na Messengeru je brisanje pojedinačnih poruka. Da biste to učinili, otvorite razgovor, pronađite poruku koju želite izbrisati, držite je pritisnutom i odaberite "Izbriši poruku". Ovaj će postupak izbrisati samo tu poruku, a sve ostale poruke će i dalje biti vidljive.

Još jedna mogućnost za brisanje kopije razgovora na Messengeru je da koristite opciju "Automatsko brisanje" koja će automatski izbrisati sve poruke nakon određenog vremena. Da biste to učinili, otvorite razgovor, kliknite na ime korisnika i odaberite "Automatsko brisanje". Tamo možete postaviti vremenski interval nakon kojeg će se poruke automatski izbrisati. Ovo su najjednostavniji načini za brisanje kopije razgovora na Messengeru.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.