Društvene mreže

Što je Facebook live stream? Kako koristiti Facebook live stream?

Čuli ste za Facebook live stream značajku no ne znate kako ona funkcionira? Saznajte što je Facebook live stream i kako se koristi.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook live stream je značajka Facebooka koja se koristi za emitiranje videa u stvarnom vremenu na Facebook. Emiteri uživo mogu koristiti ovaj sadržaj kako bi angažirali svoju publiku u trenucima i događajima koji su im važni. Facebook live stream omogućuje angažman u stvarnom vremenu i može pomoći u povećanju izloženosti i izgradnji odnosa s publikom.

Facebook live stream je značajka Facebooka koja korisnicima omogućuje izravni prijenos uživo na platformu društvene mreže. Gledatelji mogu reagirati, dijeliti i komentirati tijekom emitiranja. Snimka videa također se objavljuje na stranici ili profilu kako bi se kasnije mogla ponovno pogledati.

No, kako se koristi Facebook live stream značajka? Kako biste koristili ovu značajku, najprije kliknite na gumb što vam je na umu. Kada se otvore opcije objave, kliknite na gumb za snimanje videa uživo. Zatim pomoću gumba na dnu konfigurirajte postavke i sve značajke ili alate koje želite koristiti tijekom korištenja Facebook live streama. Za kraj, dodirnite gumb za pokretanje videa uživo kada budete spremni.