Tehnologija

Što je ChatGPT? Kako funkcionira ChatGPT?

Što je ChatGPT? ChatGPT je umjetna inteligencija razvijena od strane tvrtke OpenAI koja može razgovarati s korisnicima putem interneta.

laptop.jpg
Foto: Pixabay

Chatgpt je chatbot koji koristi prirodni jezik obrade kako bi shvatio pitanja i odgovorio na njih. ChatGPT se temelji na istoj tehnologiji koja stoji iza GPT-3, jedne od najnaprednijih platformi za obradu prirodnog jezika koja postoji danas.

ChatGPT se može koristiti u različitim kontekstima, uključujući edukaciju, zabavu, istraživanje i poslovne svrhe. Moguće ga je koristiti za učenje novih stvari, pronalazak rješenja za probleme, zabavu ili jednostavno razgovor. ChatGPT se može prilagoditi različitim temama, od tehnologije i znanosti do kulture i zabave. Sada kada znate što je ChatGPT, pogledajte kako se koristi.

Kao i drugi chatboti, ChatGPT koristi tehnologiju strojnog učenja kako bi se poboljšao s vremenom. Uči iz svojih interakcija s korisnicima i postaje sve bolji u razumijevanju i odgovaranju na pitanja. ChatGPT također podržava više jezika i može se prilagoditi različitim kulturološkim kontekstima.

ChatGPT je moćan alat koji koristi najnovije tehnologije obrade prirodnog jezika kako bi stvorio realistične i informativne razgovore s korisnicima. Njegove mogućnosti su gotovo beskrajne i predstavlja jedan od najnaprednijih chatbotova koji danas postoje na tržištu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.