Tehnologija

Sve o sigurnosti na društvenim mrežama i kako sakriti sliku na Viberu

Ne želite da svi korisnici Vibera vide vašu sliku? Zašto ne biste sakrili sliku na Viberu? Saznajte što je Viber i kako sakriti sliku na Viberu.

viber.jpg
Foto: Pixabay

Viber je popularna aplikacija za slanje poruka i pozive preko interneta koja omogućava korisnicima da komuniciraju s prijateljima i obitelji bilo gdje u svijetu. Jedna od njenih značajki je mogućnost slanja slika, a ako ne želite da određene slike budu vidljive drugim korisnicima, možete ih sakriti. No, kako sakriti sliku na Viberu?

Za sakrivanje slika na Viberu, potrebno je prvo otvoriti aplikaciju i otići u razgovor u kojem se nalazi slika koju želite sakriti. Nakon toga, potrebno je dodirnuti i zadržati prstom na toj slici dok se ne pojavi izbornik s opcijama. Zatim trebate odabrati "Sakrij sliku" ili "Sakrij za sve", ovisno o tome želite li da se slika sakrije samo za vas ili za sve korisnike u razgovoru.

Kada sakrijete sliku na Viberu, ona se više neće prikazivati u galeriji slika u razgovoru, ali će i dalje biti dostupna ako želite ponovno vidjeti tu sliku ili je podijeliti s drugim korisnicima. Da biste vidjeli sakrivene slike, potrebno je dodirnuti i držati prst na bilo kojoj slici u razgovoru i odabrati "Prikaži sakrivene medije". Sakrivanje slika na Viberu može biti korisna značajka ako ne želite da drugi vide određene slike u vašem razgovoru ili u galeriji slika.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.