Tehnologija

Što je sigurnosno kopiranje Vibera? Kako aktivirati sigurnosno kopiranje Vibera?

Želite osigurati svoje poruke na Viberu? Sigurnosno kopiranje Vibera pravi je način za to. Saznajte što je sigurnosno kopiranje Vibera te kako se aktivira.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka koju koristi preko 800 milijuna korisnika diljem svijeta. Viber tvrdi da je upravo Viber najopsežnije komunikacijsko iskustvo na svijetu. Ukoliko mijenjate mobitel ili vas je strah da ćete izgubiti sve poruke na Viberu, sigurnosno kopiranje Vibera će sigurno sačuvati sve vaše poruke.

Prvo što trebate napraviti za sigurnosno kopirane Vibera je otvaranje aplikacije. Kada otvorite Viber, otvorite postavke tako da dotaknete tri točkice u donjem desnom kutu te kliknete na gumb za otvaranje postavki.

Sljedeće što je potrebno za sigurnosno kopiranje Vibera je navigiranje u postavke vašeg računa. Kliknite na gumb za sigurnosno kopiranje Vibera. Ovaj postupak će započeti sigurnosno kopiranje, što znači da se sve vaše poruke i povijest razgovora sprema kako nikada ne bi bili izgubljeni. Kada sigurnosno kopiranje Vibera završi, tada možete nastaviti sa normalnim korištenjem aplikacije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.