Društvene mreže

Kratki vodič i savjeti kako funkcionira Tinder

Želite imati prepoznatljiviji profil na Tinderu? Pratite ovih nekoliko savjeta za Tinder te ostvarite dvostruko više Tinder konekcija.

tinder.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

S više od 10 milijuna aktivnih korisnika dnevno, Tinder je jedna od najpopularnijih i najuspješnijih aplikacija za upoznavanje. Međutim, s obzirom da korisnici mogu vidjeti samo vašu fotografiju i kratki opis, potrebno je znati nekoliko savjeta za Tinder koji će vam pomoći napraviti savršen profil.

Play logo

Prvi i osnovni savjet za Tinder je korištenje jednostavnog opisa profila. Kada opisujete svoj profil, koristite riječi koje pokazuju tko ste zapravo. Ne pokušavajte pretjerati sa svojom neobičnošću i ne pokušavajte biti smiješni. Ono što je najvažnije, budite svoji i ne ostavljajte opis profila praznim.

Sljedeći savjet za Tinder je korištenje slika koje govore ponešto o vama. Odaberite tri do šest slika koje jasno predstavljaju vašu osobnost i svakodnevni stil života. Pobrinite se da postoji kombinacija snimaka glave i tijela, a ako ste avanturistički nastrojeni, uključite aktivnu fotografiju.

Još jedan savjet za Tinder je izbjegavanje grupnih fotografija. Vaši mogući parovi neće gubiti vrijeme na analizu deset različitih slika, pokušavajući dešifrirati koja ste vi na grupnoj fotografiji. Pritom izbjegavajte fotografije na kojima ste s bivšim partnerima ili osobama suprotnog spola. Kada pratite ove savjete za Tinder, možete poboljšati svoj Tinder profil i privući više konekcija.

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.