Društvene mreže

Savjeti za promjenu pozadine na Whatsappu

Želite dodati stila vašoj Whatsapp aplikaciji? To možete učiniti promjenom pozadine na Whatsappu. Saznajte što je pozadina na Whatsappu i kako funkcionira promjena pozadine na Whatsappu.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

WhatsApp svojim korisnicima nudi mogućnost prilagodbe pozadine razgovora, bilo za sve razgovore odjednom ili u samo određenim razgovorima. Bilo da želite promijeniti svoju pozadinu kako bi lakše pročitali poruke ili u estetske svrhe, to možete učiniti u samo nekoliko koraka.

Prvo što trebate učiniti kada želite promijeniti pozadinu na Whatsappu je otvaranje Whatsapp aplikacije. Nakon toga dodirnite tri točke u gornjem desnom kutu, a nakon toga dodirnite „Postavke“, a zatim „Razgovori“. Ovako ćete otvoriti postavke svih razgovora unutar vaše Whatsapp aplikacije.

Sljedeće što trebate učinti kada želite promijeniti pozadinu na Whatsappu je odabir pozadine. Promjena pozadine na Whatsappu omogućava odabir postojeće pozadine ili dodavanje nove slike koju će aplikacija koristiti kao pozadinu. Kada odaberete sliku koju želite postaviti kao pozadinu, dotaknite na gumb „Spremi“. Promjena pozadine na Whatsappu je gotova te je vaša nova pozadina postavljena.