Tehnologija

Promjena pozadine na Teamsu

Imate predavanje ili sastanke preko Teamsa i želite promijeniti pozadinu na Teamsu? To je gotovo u svega nekoliko sekundi. Saznajte kako funkcionira promjena pozadine na Teamsu.

teams.jpg
Foto: Pixabay

Teams je jedna od najpopularnijih aplikacija za online sastanke ili predavanja. Kada ne želite spremati sobu ili pripremati pozadinu za sastanak, možete iskoristiti mogućnost promjene pozadine na Teamsu. Saznajte kako funkcionira promjena pozadine na Teamsu.

Prvo što trebate učiniti kada želite promijeniti pozadinu na Teamsu je započeti sastanak. Kliknite na tri točkice u sredini trake s gumbima na dnu zaslona i odaberite "Prikaži pozadinske efekte". Pojaviti će vam se stupac "Postavke pozadine" s desne strane, s mogućnošću zamućivanja pozadine, njezine promjene ili dodavanja nove.

Ako ste usred sastanka i želite testirati pozadinu, kliknite na "Pregled" u stupcu "Postavke pozadine". Moći ćete vidjeti učinak u malom prozoru na dnu stupca, ali nitko drugi na vašem sastanku to neće vidjeti. Kada budete zadovoljni svojom novom pozadinom, kliknite na gumb "Primijeni". Ovaj način promjene pozadine na Teamsu je gotov.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.