Društvene mreže

Savjeti za promjenu administratora na Facebooku

Opseg posla postao je prevelik i više ne možete sami voditi Facebook grupu? Srećom, možete promijeniti administratora na Facebooku u nekoliko klikova. Kako funkcionira promjena administratora na Facebooku?

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Za neke Facebook grupe vjerojatno je najbolje da ih vodite vi sami. Na primjer, ako ste stvorili grupu obožavatelja za svog psa, možda nećete željeti da itko drugi bude administrator. Međutim, ako vi i nekoliko vaših prijatelja zajedno vodite društvenu grupu, možda ima više smisla da svaki od njih bude i administrator. No, kako izgleda promjena administratora na Facebooku?

Kako biste promijenili administratora na Facebooku, najprije se prijavite na Facebook račun na kojem ste administrator dotične grupe. Dođite do Facebook grupe, a zatim kliknite vezu "Vidi sve" u odjeljku „Članovi“ na desnoj strani stranice. Ovo prikazuje popis svih trenutnih članova grupe.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite promijeniti administratora na Facebooku je odabrati korisnika. Kliknite "Ukloni administratora" pored imena bilo kojeg administratora grupe kojeg želite ukloniti. Kliknite "U redu" u malom prozoru koji se otvori kako biste potvrdili da želite ukloniti ovu osobu kao administratora. Ako želite dodati administratora kliknite "Postavi administratora" pored imena bilo kojeg člana grupe kojeg želite učiniti administratorom za grupu. Kliknite "Postavi administratora" u malom prozoru koji se otvori kako biste potvrdili ovu odluku. Sada ste uspješno promijenili administratora na Facebooku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.