Društvene mreže

Kratki vodič za privremenu deaktivaciju Instagrama

Provodite previše vremena na Instagramu i želite se odaljiti od zarazne društvene mreže? Privremena deaktivacija Instagrama je pravo rješenje za vas. Saznajte što je i kako funkcionira privremena deaktivacija Instagrama.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram nudi dvije opcije za brisanje računa. Imate mogućnost da ga deaktivirate privremeno ili trajno. Glavna je razlika u tome što ćete trajnim brisanjem računa izbrisati sve svoje fotografije i videozapise. S druge strane, ako se odlučite na privremenu deaktivaciju Instagrama, vaš profil, fotografije, komentari i lajkovi bit će skriveni. Ponovnom prijavom možete ponovno aktivirati svoj račun. No, kako privremeno deaktivirati Instagram?

Prvo što trebate učiniti kada želite privremeno deaktivirati Instagram je otvoriti web stranicu Instagram. Prijavite se na Instagram s računala. Kliknite svoju profilnu sliku u gornjem desnom kutu i kliknite „Profil“, zatim kliknite „Uredi profil“. Pomaknite se prema dolje, zatim kliknite „Privremeno deaktiviraj moj račun“ u donjem desnom kutu.

Odaberite opciju s padajućeg izbornika pored „Zašto deaktivirate svoj račun?“ i ponovno unesite lozinku. Opcija za deaktivaciju računa pojavit će se tek nakon što odaberete razlog iz izbornika i unesete lozinku. Pritisnite „Privremeno deaktiviraj račun“, a zatim „Da“ za potvrdu. Morat ćete se ponovno prijaviti na svoj račun kako biste ga privremeno deaktivirali. Ovaj način za privremenu deaktivaciju Instagrama već je gotov te je vaš račun deaktiviran do sljedeće prijave.