Društvene mreže

Kratki vodič za prijenos uživo na Facebooku

Želite podijeliti trenutak sa svojim prijateljima na Facebooku? Prijenos uživo na Facebooku je savršen način za to. Saznajte što je prijenos uživo na Facebooku i kako započeti prijenos uživo na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Prijenos uživo ili "Live streaming" je proces prijenosa sadržaja uživo preko interneta. To omogućuje da korisnici diljem svijeta vide isti sadržaj u isto vrijeme. Facebook je jedan od najpopularnijih platformi za prijenos uživo. Funkcioniranje prijenosa uživo na Facebooku je vrlo jednostavno. No, kako prijenos uživo na Facebooku funkcionira.

Prvo što trebate učiniti kada želite prenositi uživo na Facebooku je prijaviti se na svoj Facebook račun. Nakon toga, idite na svoj profil i kliknite na opciju "Live Video". Zatim ćete vidjeti opciju za pokretanje prijenosa uživo.

Prije početka prijenosa uživo na Facebooku, možete odabrati koju publiku želite da bude dostupna za gledanje. To može biti javnost, prijatelji ili samo vi. Nakon što ste postavili postavke, jednostavno kliknite na "Započni prijenos uživo" i moći ćete početi s prijenosom. Korisnici na Facebooku će biti u mogućnosti vidjeti vaš prijenos uživo na vašem profilu. Mogu komentirati ili lajkati vaš prijenos, što omogućuje interakciju između vas i vaših gledatelja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.