Društvene mreže

Savjeti za prebacivanje WhatsAppa na drugi telefon

Kupili ste novi telefon i želite prebaciti sve WhatsApp poruke na novi telefon? Saznajte kako funkcionira prebacivanje WhatsAppa na drugi telefon.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

WhatsApp je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. Omogućuje vam jednostavno komuniciranje s prijateljima i obitelji putem besplatnih poruka i poziva. Ako ste se odlučili za zamjenu svog starijeg telefona novim, nećete željeti izgubiti svoje kontakte i poruke na WhatsAppu. No, kako funkcionira prebacivanje WhatsAppa na drugi telefon?

Play logo

Prvo što trebate učiniti za pravilno prebacivanje WhatsAppa na drugi telefon je uključiti sigurnosno kopiranje poruka. Prije nego prebacite svoj WhatsApp na novi telefon, potrebno je sigurnosno kopirati sve podatke. To možete učiniti tako da idete na WhatsApp -> Postavke -> Razgovori -> Sigurnosno kopiranje.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite prebaciti WhatsApp na drugi telefon je skinuti WhatsApp na novi telefon. Kada se prijavite u WhatsApp na novom telefonu, potrebno vam je verificirati svoj broj. Dovest ćete se do zaslona za verificiranje broja i unijeti broj telefona koji ste koristili s prethodnim telefonom. Kada ste verificirali svoj broj, doći ćete do zaslona za vraćanje sigurnosne kopije. Kliknite na "Vrati moje podatke" i čekajte dok se ne vrate svi podaci. Nakon što se sigurnosna kopija uspješno vrati, spremit će se svi vaši kontakti, poruke, slike i videi. Ovaj način za prebacivanje WhatsAppa na drugi telefon već je gotovo i sada ste spremni koristiti svoj WhatsApp na novom telefonu.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.