Društvene mreže

Kratki vodič za povećanje Instagram profilne

Netko vas je zapratio na Instagramu, aline možete prepoznati osobu sa slike? Ne brinite, postoje načini za povećanje Instagram profilne.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram aplikacija i web stranica ne dopuštaju povećanje slike profila na Instagramu, bez obzira na to pratite li ih ili ne. To ponekad može biti nezgodno, na primjer, kada poznajete nekoliko ljudi s istim imenom i prezimenom te ih ne možete prepoznati po fotografiji. No, kako funkcionira povećanje Instagram profilne?

Instagram je napravljen za mobilne uređaje, ali mu i dalje možete pristupiti na bilo kojem pregledniku računala. Ako želite povećati Instagram profilnu, to je moguće učiniti putem web stranice. Web stranica pod nazivom „instadp“ omogućuje povećanje Instagram profilne.

Da biste povećali profilnu sliku korisnika na Instagramu, idite na web stranicu „instadp“ u web pregledniku na svom računalu. Nakon što se web stranica učita, samo unesite korisničko ime Instagram računa osobe kojoj želite povećati sliku te pritisnite gumb za pretraživanje. Aplikacija će vam prikazati povećanu Instagram sliku.