Društvene mreže

Što znači poruka ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger?

Ako koristite aplikaciju Messenger, možda ste naišli na poruku "Ova osoba nije dostupna" dok pokušavate kontaktirati nekoga preko aplikacije. Što znači da osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger?

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Poruka „Ova osoba nije dostupna u aplikaciji Messenger“ znači da osoba s kojom pokušavate stupiti u kontakt trenutno nije dostupna na Messengeru. Postoji nekoliko razloga zašto bi netko mogao biti nedostupan na Messengeru. Možda su se odjavili iz aplikacije ili je njihov račun privremeno ili trajno izbrisan. Također, moguće je da osoba nije omogućila primanje poruka od vas ili određene skupine ljudi.

Ako primite ovu poruku kada pokušavate stupiti u kontakt s nekim, najbolje je provjeriti je li ta osoba i dalje vaš prijatelji na Facebooku. Ako nije, možda će biti potrebno poslati zahtjev za prijateljstvo ili dodati ih kao kontakte na Messengeru. Isto je moguće da je osoba samo privremeno nedostupna na Messengeru zbog toga što nije prijavljena. U tom slučaju, pokušajte ponovno kasnije.

U nekim slučajevima, poruka "Ova osoba nije dostupna" može biti prikazana ako je osoba blokirala vaš račun na Messengeru. U ovom slučaju, nećete moći poslati poruku ili vidjeti profil osobe. Ako mislite da je to razlog zašto ne možete stupiti u kontakt s nekim, pokušajte kontaktirati tu osobu putem drugih društvenih mreža ili na drugi način.