Poslovni svijet

Kada je najbolje vrijeme za objavu na LinkedInu?

Želite se probiti ispred konkurencije na LinkedInu? Za to je potrebno poznavati najbolje vrijeme za objavu na LinkedInu. Saznajte kada je najbolje vrijeme za objavu na LinkedInu.

linkedin.jpg
Foto: Pixabay

Nakon što shvatite što želite podijeliti na LinkedInu, još uvijek morate odlučiti kada ćete objaviti svoj sadržaj za maksimalni učinak. Postoji mnogo mišljenja o najboljem vremenu za objavljivanje na društvenim mrežama, ali postoje činjenice koje pokazuju kada je najbolje vrijeme za objavu na LinkedInu. Postoje određena vremena objavljivanja kojima ćete pogoditi ciljanu publiku.

LinkedInova korisnička baza sastoji se od tvrtki i profesionalaca koji vjerojatno posjećuju platformu kako bi pronašli ili stvorili sadržaj koji unapređuju njihovu karijeru, umrežiti se i učiniti se vidljivijim poslodavcima, kupcima i poslovnim partnerima. U tu svrhu, potrebno je objavljivati relevantni sadržaj u pravo vrijeme.

No, u prosjeku, koje je najbolje vrijeme za objavu na LinkedInu? Iako je najbolje vrijeme za objavljivanje na bilo kojoj platformi društvenih medija ovisi o brojnim čimbenicima, istraživanjem je prikazano da je najbolje vrijeme za objavu na LinkedInu sredinom tjedna u prijepodnevnim satima. Ponedjeljkom i utorkom korisnici su malo aktivni na LinkedInu, međutim srijeda i četvrtak su najbolji dani za objavu na LinkedInu. Najgore vrijeme za objavu na LinkedInu je nedjelja.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.