Društvene mreže

Kako napraviti najbolje profilne slike za Instagram?

Želite privući više korisnika Instagrama na svoj profil? Najbolja profilna slika je izvrstan način za to. Uz pomoć dva praktična savjeta s lakoćom ćete imati najbolje profilne slike za Instagram.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Profilna slika na Instagramu je posebna, za razliku od ostalih društvenih mreža. Profilnu sliku na Instagramu ne možete povećati, te je ona velika 50x50 piksela. Iz tog razloga, morate imati posebnu profilnu sliku kako bi privukli svoju publiku. Saznajte što čini najbolje profilne slike za Instagram.

Kada želite imati najbolju profilnu sliku na Instagramu, slika vašeg lica je savršen način za to. Stavite svoje lice kao profilnu sliku za svoj Instagram račun. Razlog tome je što se korisnici Instagrama više povežu s osobom za koju znaju kako izgleda.

Još jedan savjet koji će vam pomoći da imate najbolje profilne slike za Instagram je pravi odabir pozadine. Najbolje funkcionira neutralna ili prigušena pozadina. Neka pozadina vaše profilne slike bude jednostavna.

Još jedan savjet koji će osigurati da vaš Instagram profil ima najbolje profilne slike na Instagramu je pokazivanje osmjeha. Kada želite privući korisnike na svoj Instagram profil, osmjeh je sve što vam treba. Pratite ova tri savjeta i imati ćete najbolje profilne slike za Instagram.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.