Tehnologija

Može li se printer priključiti na laptop?

Želite kupiti printer i zanima vas može li se printer priključiti na laptop? Saznajte može li se printer priključiti na laptop.

printer.jpg
Foto: Pixabay

Konvencionalni printer nema mogućnost priključivanja na laptop, međutim noviji bežični printeri koriste vašu Wi-Fi mrežu za ispis s vašeg laptopa. Uz bežični printer, vaše prijenosno računalo nije spojeno na kabel printera i datoteke se mogu slati na printer iz bilo koje prostorije u vašem domu ili uredu. Kada niste povezani s Wi-Fi mrežom, vaš bežični printer i dalje može ispisivati ​​datoteke koje mu šaljete e-poštom.

Kada znate da je odgovor na pitanje može li se printer priključiti na laptop pozitivan, tada je potrebno znati kako spojiti printer i laptop. Najprije uključite laptop i uključite printer. Otvorite tekstni okvir u Windows pretraživaču i upišite printer. Odaberite gumb za printere i skenere. U prozoru postavki odaberite opciju za dodavanje printera ili skenera.

Sada će se pojaviti prozor gdje su navedeni dostupni printeir. Odaberite printer na koji se želite spojiti. Pričekajte dok Windows ne postavi potrebne upravljačke programe i poveže printer i laptop. Kada sustav završi sa svojim postavljanjem, vaš printer i laptop su povezani.