Društvene mreže

Što označava zelena točka na Messengeru?

Vidjeli ste zelenu točku pored profilne slike vaših Facebook prijatelja? Donosimo što je zelena točka na Messengeru te što zelena točka označava.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Gumb zelene točke koristile su mnoge aplikacije društvenih mreža kako bi označile da je korisnik online u aplikaciji. Druge aplikacije kao što su Instagram, Snapchat i mnoge druge koriste istu zelenu točku za prikaz statusa korisnika. Međutim, mnogi ljudi miješaju zelenu točku na Messengeru i Facebooku.

Zelena točka na Messengeru će se pojaviti pored slike profila osobe koja je trenutno online na Facebooku ili na Facebook Messengeru. Važno je napomenuti kako zelena točka na Messengeru ne znači da je osoba trenutno u Messenger aplikaciji, već je moguće da korisnik gleda objave na Facebooku.

Facebook Messenger dopušta slanje poruke osobi koja trenutno nije na aplikaciji. Iako možete poslati poruku nekome na Facebook Messengeru nakon što vidite zelenu točku na Messengeru, moguće je da nećete dobiti odgovor od te osobe. To ne znači da vas drugi korisnik ignorira, već se jednostavno ne nalazi unutar Messenger aplikacije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.