Društvene mreže

Koja su ograničenja Messenger aplikacije?

Pitate se može li Messenger poslati ili primiti sve poruke koje trebate? Saznajte što su Messenger ograničenja i koja su Messenger ograničenja.

messenger.png
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija koja korisnicima omogućuje slanje tekstualnih poruka, slika, videozapisa, poziva i video poziva. Međutim, postoje neka ograničenja Messenger aplikacije koja bi korisnici trebali biti svjesni. No, koja su ograničenja Messengera?

Prvo ograničenje je povezano s veličinom datoteke koju možete poslati. Messenger omogućuje slanje datoteka do 25 MB, što može biti problematično ako želite poslati veliku datoteku. Drugo ograničenje odnosi se na grupne poruke. Messenger omogućuje slanje poruka do 250 ljudi u jednoj grupi, što može biti ograničavajuće za velike grupe.

Treće ograničenje odnosi se na privatnost i sigurnost. Messenger je razvio nekoliko alata zaštite, poput enkripcije kraj do kraja, ali postoji ograničenje u korištenju ovih alata jer nisu dostupni za sve vrste poruka i za sve korisnike. Četvrto ograničenje odnosi se na integraciju s drugim aplikacijama. Messenger nudi neke integracije s drugim aplikacijama, poput Spotifya i Ubera, ali te integracije nisu dostupne svim korisnicima ili u svim zemljama. Ovo su najvažnija ograničenja Messengera.