Online komunikacija

Kratki vodič kako se radi screenshot na Whatsappu

Screenshot je odlična opcija koja se može raditi i na Whatsappu. Donosimo kratki vodič kako se radi screenshot Whatsappu.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Ako želite sačuvati poruku ili fotografiju koju ste primili na WhatsAppu, možete napraviti screenshot zaslona. Screenshot vam omogućuje da snimite sliku trenutnog sadržaja na zaslonu vašeg mobilnog uređaja i zadržite je kao sliku.

Da biste napravili screenshot na WhatsAppu, jednostavno otvorite poruku ili fotografiju koju želite snimiti i zatim pritisnite tipku za napajanje i tipku za smanjivanje glasnoće istovremeno. U većini slučajeva, ovo će aktivirati funkciju snimanja zaslona i snimiti sliku zaslona u galeriju vašeg uređaja.

Ako koristite iOS uređaj, možete napraviti screenshot pritiskom na tipku za napajanje i tipku "Home" istovremeno. Nakon što napravite screenshot, možete ga pronaći u "Fotografije" aplikaciji na vašem mobilnom uređaju.

Važno je napomenuti da, kada napravite screenshot poruke ili fotografije, druga strana može vidjeti da ste napravili screenshot, ovisno o postavkama aplikacije.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.