Društvene mreže

Kratki vodič i savjeti kako zabraniti objave na zidu

Ako se pitate kako zabraniti objave na zidu – lako. Način kako zabraniti objave moguć je putem par klikova u Facebook postavkama.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Jednostavan je postupak kako zabraniti objave na zidu. Gotov je u svega par koraka, a ako razmišljate o tome kako zabraniti objave na zidu, to znači da ne želite da drugi mogu objavljivati na vašem profilu. Bez obzira ako se odlučite da zabranite objave na vlastitom facebook profilu, vaši prijatelji će i dalje moći komentirati vaše objave ili vas označavati u svojima. Također, ako se jednoga dana odlučite, lako možete ukinuti ovu zabranu. Stoga, kako zabraniti objave na zidu?

Uđite u Postavke facebooku (u gornjem desnom kutu pronađite strelicu prema dolje te odaberite Postavke). Odaberite iz postavka Vremenska crta i označavanje. Pronađite „Tko može objavljivati na mojoj vremenskoj crti?“ te odaberite Uredi. Označite od ponuđenog Samo ja.

Postupak kako zabraniti objave na zidu bit će gotov u svega par minuta, stoga, ako se odlučite na ovaj korak, ne brinite, nije zahtjevan.