Društvene mreže

Koliko traje blokada Vibera?

Blokirani ste na Viberu i željeli biste čim prije normalno koristiti Viber. Saznajte koliko traje blokada Vibera.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Viber će blokirati vaš račun samo kada vaše aktivnosti nisu u skladu s Uvjetima korištenja. Ponekad će njihov sustav posumnjati da ste pošiljatelj neželjene pošte i provesti niz provjera kako bi potvrdio ili odbacio "optužbu" za neželjenu poštu, a ponekad će vas drugi korisnik prijaviti. Ali koliko traje blokada Vibera?

Viber vas može blokirati iz raznih razloga, a većina je to što su radnje koje ste poduzeli u aplikaciji identificirane kao neželjena pošta ili jednostavno obavljate aktivnosti koje nisu unutar Viberovih Uvjeta korištenja. Saznajte koliko traje blokada Vibera i kako poslati zahtjev za deblokiranje Viberu.

Nakon što ste pokušali sve da deblokirate svoj Viber račun i niste uspjeli, preostaje vam da ih izravno kontaktirate. Pokazat ćemo vam kako ih kontaktirati i kako poslati zahtjev za deblokiranje.

Upišite u pretraživat zahtjev za deblokiranje na Viberu i otvorite link. Ispunite obrazac zahtjeva sa osobnim podacima i pošaljite mail. Tako ćete saznati koliko traje blokada Vibera i hoće li vas Viber odblokirati.