Društvene mreže

Kolika je vrijednost giftova na TikToku?

Dobili ste nekoliko giftova na TikToku ali ne znate kolika je njihova vrijednost? Donosimo što su giftovi na TikToku i kolika je vrijednost giftova na TikToku.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay

TikTok je društvena mreža koja je postala jedna od najpopularnijih u svijetu, posebno među mladima. TikTok korisnici mogu stvoriti kratke videe koji traju od nekoliko sekundi do jedne minute, a mogu se prilagoditi različitim vrstama sadržaja.

Osim što TikTok omogućuje korisnicima stvaranje i dijeljenje videa, TikTok je također poznat po svojim giftovima. Giftovi na TikToku su virtualni darovi koje korisnici mogu kupiti i poslati jedni drugima tijekom gledanja uživo emitiranja. Vrijednost giftova na TikToku varira ovisno o vrsti gifta, ali se kreću od nekoliko centi do nekoliko dolara.

Giftovi su jedan od načina na koji TikTok korisnici mogu zaraditi novac na platformi, zajedno s drugim načinima poput sponzoriranih objava, plaćenih oglašavanja i prodaje proizvoda. TikTok korisnici mogu iskoristiti popularnost platforme kako bi izgradili svoju publiku i povećali svoju prisutnost na mreži. Vrijednost giftova na TikToku varira ovisno o vrsti gifta, ali se kreću od nekoliko centi do nekoliko dolara.