Društvene mreže

Kako zvati preko Whatsappa?

Jeste li znali da možete uputiti glasovne pozive na Whatsappu jednoj osobi ili više ljudi? Saznajte kako zvati preko Whatsappa te kako dodati sudionike u glasovni poziv.

whatsapp.jpg
Foto: Pixabay

Uz milijune dnevnih korisnika diljem svijeta, Whatsapp je jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju. I dok je Whatsapp većinom poznata aplikacija po svojim tekstualnim razgovorima, značajka glasovnog poziva na Whatsappu jednako je važna. WhatsApp vam omogućuje besplatne glasovne pozive vašim kontaktima. Ovo je posebno korisna značajka ako vaši kontakti žive u inozemstvu, jer vas štedi skupih naknada za međunarodne pozive koje bi inače ove pozive učinile nepriuštivim. Donosimo kako zvati preko Whatsappa.

Prvi način kako zvati preko Whatsappa je zvanje jednog kontkata. Da biste uputili Whatsapp poziv, morate biti povezani na internet. Srećom, možete koristiti Wi-Fi vezu. Najprije otvorite WhatsApp i u odjeljku razgovori dodirnite razgovor s osobom koju želite nazvati. U gornjem desnom kutu zaslona razgovora dodirnite ikonu poziva koja izgleda poput telefona. WhatsApp će birati njihov broj, a ako se jave, spojit ćete se na poziv.

Sljedeći način kako zvati preko Whatsappa je grupni poziv. U jednom glasovnom pozivu može sudjelovati do osam osoba. Otvorite Whatsapp aplikaciju i nazovite nekoga koristeći iste korake kao za obični poziv. Nakon što ste u pozivu, dodirnite ikonu dodaj sudionika, koja izgleda kao mala figura sa znakom + u gornjem desnom kutu zaslona te odaberite osobe koje želite dodati u Whatsapp poziv. Važno je znati kako zvati preko Whatsappa kako biste uštedili novac na međunarodnim pozivima.