Online chat

Kako vratiti kontakte na Viber?

Slučajno ste izbrisali kontakte, pa sada tražite način kako vratiti kontakte na Viber? Postoji rješenje za to, saznajte kako vratiti kontakte na Viber.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Na Viberu se ponekad se mogu pojaviti problemi, kao što je gubitak kontakata. Danas ćemo objasniti kako vratiti kontakte na Viberu.

Prvo, provjerite jeste li sigurnosno pohranili svoje kontakte u Viberu. Da biste to učinili, otvorite aplikaciju i idite na Postavke > Račun > Sigurnosna kopija razgovora. Ako ste prethodno stvorili sigurnosnu kopiju, možete ih povratiti pomoću ove funkcije. Međutim, ako niste stvorili sigurnosnu kopiju, morat ćete pronaći drugi način za vraćanje kontakata.

Drugi način za vraćanje kontakata je putem iClouda ili Google računa. Ako ste sinkronizirali svoje kontakte s iCloudom ili Google računom, možete ih jednostavno povući natrag na svoj uređaj. Da biste to učinili, idite na Postavke > Računi > iCloud/Google i provjerite je li omogućena opcija za sinkronizaciju kontakata.

Ako ste izgubili kontakte i niste ih sigurnosno pohranili ili sinkronizirali s drugim računom, možda ih možete povratiti iz sigurnosne kopije na svom uređaju. Da biste to učinili, morat ćete koristiti softver za oporavak podataka koji može izvući izbrisane podatke s vašeg uređaja. Slijedite ove jednostavne korake kako biste vratili svoje kontakte i nastavili koristiti Viber bez problema.