Kako vidjeti Viber poruke: Savjeti za nove korisnike

Ako ste novi korisnik i želite naučiti kako vidjeti Viber poruke, odgovor pročitajte u nastavku

Kako vidjeti Viber poruke: Savjeti za nove korisnike

Mnogi korisnici vole Viber zbog jednostavnosti korištenja i lakoće pristupanja starim i novim kontaktima. No, ako ste tek instalirali Viber i ne snalazite se najbolje u korištenju, ne očajavajte jer donosimo nekoliko osnovnih savjeta. 

Viber je prvenstveno aplikacija za dopisivanje, pa je najosnovnije naučiti kako vidjeti Viber poruke. Otvaranjem aplikacije Viber pojavit će se svi aktualni razgovori, a ako ih još uvijek nemate, u kontaktima možete odabrati osobu kojoj želite poslati poruku i započeti razgovor s njom. Na taj način odmah ćete vidjeti dva načina kako vidjeti Viber poruke.

Image


(FOTO: PixaBay)

Kako vidjeti Viber poruke?
Poruke možete izravno vidjeti unutar razgovora koji se nalaze u samoj aplikaciji. No, osim toga, većina mobilnih uređaja unaprijed ima postavljene opcije da se obavijesti, pa samim time i poruke, pojedinih aplikacija mogu vidjeti povlačenjem obavijesne trake prema dolje. Isto vrijedi i za Viber, pa tako one poruke na koje ne želite odgovoriti odmah možete vidjeti na način da ih pročitate iz obavijesne trake.