Društvene mreže

Kako vidjeti tko me otpratio na Instagramu?

Netko vas je otpratio na Instagramu i želite znati tko? To je moguće u svega nekoliko koraka. Donosimo jednostavan način kako vidjeti tko vas je otpratio na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je popularna društvena mreža koja omogućuje korisnicima dijeljenje fotografija i videa s drugim korisnicima širom svijeta. Korisnici mogu objavljivati svoje slike i videe, stvarati priče, pratiti druge korisnike i komunicirati s njima putem komentara i poruka. Međutim, jedna od najčešćih pitanja koja se postavljaju na Instagramu je: "Kako vidjeti tko me otpratio na Instagramu?" Postoji nekoliko načina za provjeru tko vas je prestao pratiti na Instagramu.

Jedan od načina provjere tko vas je otpratio na Instagramu je putem aplikacija za praćenje koja vam omogućuju da vidite tko vas je otpratio. Jednostavno skinite aplikaciju poput „InstaDetective“ te se prijavite u svoj Instagram račun.

Kada se prijavite, dobiti ćete popis svih računa koji su vas nedavno zapratili, ali i otpratili. Drugi način provjere tko vas je otpratio na Instagramu je da ručno provjerite svoj popis pratitelja. Ako primijetite da neki od vaših prijatelja više nisu na popisu pratitelja, to bi mogao biti znak da su vas prestali pratiti. Ovo su dva najbrža i najbolja način kako možete vidjeti tko vas je otpratio na Instagramu.