Društvene mreže

Kako vidjeti profil osobe koja te blokirala?

Kako vidjeti profil osobe koja te blokirala? Može li se vidjeti profil osobe koja te blokirala? Postoji jednostavan način kako vidjeti profil osobe koja te blokirala na Instagramu.

blokiranje.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Kao i sve društvene mreže, Instagram cijeni privatnost svojih korisnika. Unutar Instagram aplikacije postoji značajka blokiranja, dajući korisnicima priliku da blokiraju osobe te one ne mogu kontaktirati osobu koju su blokirali, niti obrnuto. No, iako Instagram ne dopušta gledanje profila osobe koja vas je blokirala, postoje aplikacije koje pružaju tu mogućnost. No, kako vidjeti profil osobe koja te blokirala?

Play logo

Prvo što trebate učiniti je otvoriti web stranicu „iStaunch.com“ u svom web pregledniku. Ova stranica dati će vam pristup profilu osobe koja vas je blokirala na Instagramu. Nakon toga unesite korisničko ime osobe koja vas je blokirala u polje za unos teksta te dodirnite gumb za slanje.

Sljedeće što trebate učiniti kako bi vidjeli profil osobe koja vas je blokirala je sačekati. Ovoj aplikaciji potrebno je jedna do dvije minute da pretraži profil osobe koja vas je blokirala i otključa ga. Nakon što aplikacija učini svoju dužnost, moći ćete vidjeti profil osobe koja te blokirala na Instagramu.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.