Tehnologija

Kako vidjeti lozinku na gmailu?

Kako vidjeti lozinku na gmailu? Ukoliko želite provjeriti koja je vaša lozinka onda to učinite na sljedeći način.

punjenje-mobitela.jpg
Foto: Pixabay

Gmail je besplatna web-bazirana elektronička pošta koja je dostupna korisnicima s računom Google. To omogućuje korisnicima da šalju i primaju poruke putem interneta, čuvaju poruke u sigurnom oblaku, te pruža veliku količinu prostora za pohranu.

Kako vidjeti lozinku na Gmailu:

Otvorite svom web pregledniku i idite na Gmail stranicu za prijavu. Kliknite na "Zaboravili ste lozinku?" link. Unesite svoju Gmail adresu ili telefonski broj i kliknite na "Sljedeće". Proći ćete kroz postupak za ponovno postavljanje lozinke, koji može uključivati unos sigurnosnog koda u telefon ili na e-mail. Nakon što uspješno resetirate svoju lozinku, moći ćete se prijaviti u svoj Gmail račun koristeći novu lozinku.

Napomena: Gmail i Google ne dopuštaju korisnicima da direktno pregledaju svoju lozinku, jer se ona čuva u šifriranom obliku zbog sigurnosti. Ako ste zaboravili svoju lozinku, morat ćete koristiti postupak za ponovno postavljanje lozinke kako biste ga dobili. Također, preporučuje se da redovito mijenjate svoju Gmail lozinku kako biste zaštitili svoje informacije i podatke.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.