Tehnologija

Kako vidjeti koje su izbrisane aplikacije?

Želite vidjeti koje su izbrisane aplikacije na uređaju? Postoji jednostavna metoda za otkrivanje izbrisanih aplikacija na uređaju.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Jeste li ikada izbrisali aplikaciju s uređaja, a zatim poželjeli da je ponovno instalirate, ali se ne možete sjetiti njenog naziva? To se može dogoditi svakome, ali postoje načini da vidite koje su aplikacije izbrisane s uređaja.

Prva metoda je pregledati povijest preuzimanja na uređaju. Ova povijest sadrži popis svih aplikacija koje ste preuzeli na svoj uređaj, uključujući one koje ste izbrisali. Da biste pristupili povijesti preuzimanja, otvorite svoju aplikaciju Google Play Store i dodirnite ikonu tri crte u gornjem lijevom kutu zaslona. Odaberite "Moje aplikacije i igre" i prijeđite na karticu "Sve". Ovdje možete vidjeti sve aplikacije koje ste preuzeli, uključujući one koje ste izbrisali.

Druga metoda je upotreba aplikacije treće strane. Postoje brojne aplikacije koje vam mogu pomoći pronaći koje su aplikacije izbrisane s uređaja. Jedna od popularnijih aplikacija je "App Manager" koja omogućuje pregled popisa svih instaliranih i deinstaliranih aplikacija na uređaju.

Treća metoda je korištenje Googleovog računa. Ako ste sinkronizirali svoj Googleov račun s vašim uređajem, možete pristupiti popisu svih aplikacija koje ste ikada preuzeli. Da biste to učinili, otvorite Googleovu stranicu Play Store na svom računalu, prijavite se svojim Googleovim računom i idite na karticu "Moje aplikacije i igre". Ovdje možete pregledati sve aplikacije koje ste preuzeli, uključujući one koje ste izbrisali.