Društvene mreže

Kako vidjeti broj poruka na Messengeru?

Često koristite Messenger i želite znati koliko ste poruka poslali? To se može lako i brzo provjeriti. Saznajte kako vidjeti broj poruka na Messengeru u nekoliko koraka.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je popularna aplikacija za dopisivanje koja vam omogućuje slanje poruka, fotografija, videa i audio datoteka drugim korisnicima. No, kad primite puno poruka, lako je izgubiti broj poruka koje imate. Stoga postoji jednostavan način kako vidjeti broj poruka na Messengeru.

Kada otvorite aplikaciju Messenger, u glavnom izborniku vidjet ćete popis svojih prijatelja. Da biste vidjeli broj poruka na Messengeru od određenog prijatelja, jednostavno dodirnite njegovo ime. Otvorit će se razgovor s tom osobom, a broj neotvorenih poruka bit će prikazan pored njihovog imena.

Ako želite vidjeti ukupan broj neotvorenih poruka, možete pogledati na gumb "Poruke" u donjem desnom kutu aplikacije. Broj neotvorenih poruka bit će prikazan pored gumba. Osim toga, ako imate novu poruku, na vrhu zaslona pojavit će se mala crvena oznaka s brojem neotvorenih poruka. Slijedeći ove jednostavne korake, lako možete vidjeti broj poruka na Messengeru i nećete propustiti nijednu važnu poruku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.