Praktični savjeti

Kako umetnuti crtu za potpis u Wordu?

Izradili ste ugovor ili neki drugi dokument koji zahtjeva potpis u Wordu? Zašto ne biste dodali crtu za potpis u Wordu? Saznajte kako umetnuti crtu za potpis u Wordu.

ured-kompjuter.jpg
Foto: Pixabay

Microsoft Office Word je računalni program za pisanje i uređivanje teksta i dokumenata. Ovaj program omogućuje korisnicima da stvaraju i uređuju dokumente. Ako želite umetnuti crtu za potpis u Wordu, postoje nekoliko načina na koje možete to učiniti.

Prvi način kako umetnuti crtu za potpis u Wordu je korištenjem „Border“ alata. Ako želite dodati crtu za potpis, možete koristiti "Border" alat u Microsoft Wordu. Odaberite mjesto gdje želite dodati crtu i kliknite na "Border" ikonu u izborniku "Home". Odaberite željenu vrstu crte, boju i debljinu te kliknite na gumb „Dodaj“.

Još jedan način kako umetnuti crtu za potpis u Wordu je korištenjem kratice na tipkovnici. Ako želite brzo umetnuti crtu za potpis u Wordu, možete koristiti kombinaciju tipki na tastaturi. Odaberite mjesto gdje želite dodati crtu i pritisnite "Shift" i „-„. Ova kombinacija tipki napraviti će crtu u Wordu. Korištenjem ovog načina možete brzo umetnuti crtu za potpis bilo gdje u dokumentu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.