Društvene mreže

Kako ukloniti ban na Instagramu?

Dobili ste obavijest o privremenom banu na Instagramu? Što je ban na Instagramu? Kako ukloniti ban na Instagramu?

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Društvene mreže poput Instagrama drže se strogih korisničkih pravila kako bi svaki korisnik imao dobro iskustvo korištenja aplikacije. Međutim, može se dogoditi da vaše naizgled uobičajene aktivnosti podignu crvenu zastavu te vam Instagram bana račun.

Prije nego naučite kako ukloniti ban na Instagramu, potrebno je objasniti što uzrokuje ban na Instagramu. Jedan od najčešćih uzroka bananja računa na Instagramu je masovno lajkanje objava. Na Instagramu je sasvim normalno lajkati 3 do 5 fotografija u minuti, ali lajkanje oko 100 fotografija u minuti čini vaš račun sumnjivim. Budući da se takva aktivnost može povezati samo s robotom, Instagram bi vam vjerojatno banao račun.

No, kako ukloniti ban na Instagramu? Ako ste pogreškom učinili nešto što je uzrokovalo privremenu zabranu vašeg Instagram računa, svoj slučaj možete prijaviti administraciji klikom na opciju za prijavljivnje. U sljedećem prozoru ukratko opišite da je došlo do pogreške te zamolite da vam dopuste ponovno korištenje vašeg Instagram računa. Ovo je najjednostavniji i najbrži način kako ukloniti ban na Instagramu.