Društvene mreže

Kako ubrzati video na Instagramu u nekoliko koraka?

Želite ubrzati video koji objavljujete na Instagramu? Pratite kratki vodič kako ubrzati video na Instagramu u svega nekoliko koraka.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je društvena mreža koja omogućava korisnicima dijeljenje fotografija i videozapisa. Uz preko milijardu aktivnih korisnika, Instagram je postao vrlo popularan u svijetu društvenih medija. Korisnici mogu kreirati profile, dijeliti svoje sadržaje, pratiti druge korisnike i interaktivno komunicirati s njima. No, kako ubrzati video na Instagramu?

Prvo što trebate učiniti kada želite ubrzati video na Instagramu je odabrati video koji želite objaviti na Instagramu. Nakon toga, kliknite na gumb za novu objavu te odaberite video iz svoje galerije. Kada je video učitan, vrijeme je za uređivanje videa, odnosno ubrzavanje videa.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite ubrzati video na Instagramu je otvoriti postavke uređivanja videa. Kada prenesete video na svoju Instagram priču ili feed, možete ga ubrzati dodirom na ikonu brzine. Ikonica izgleda kao gumb za reprodukciju s dvije strelice usmjerene udesno. Odatle možete odabrati 1,5x ili 2x za povećanje brzine videozapisa. Ovo je jednostavan način za ubrzavanja videa na Instagramu.