Tehnologija

Kako staviti zaštitno staklo na mobitel?

Želite dodatno zaštiti vaš mobitel? Zaštitno staklo za mobitel je najbolji način za to. Donosimo kako staviti zaštitno staklo na mobitel u svega nekoliko koraka.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Vaš mobitel je velika investicija, a jedan od njegovih najvažnijih, ali lako oštećenih dijelova je zaslon. Stoga je razumljivo da ga želite zaštititi. Zaštitno staklo funkcionira tako da prekrije zaslon vašeg mobitela, te ako vam mobitel padne ili poprimi ogrebotinu, ogrebati će se samo zaštitno staklo, a ne zaslon mobitela. Saznajte kako staviti zaštitno staklo na mobitel.

Prvi korak načina kako staviti zaštitno staklo na mobitel je pronalazak pravog prostora. Pronađite radni prostor s malo prašine. Bilo gdje u zatvorenom prostoru s mirnim zrakom dobar je početak. Zatim operite ruke i osušite ih čistim ručnikom. Nakon toga očistite ekran mobitela. Obrišite ga blagim otapalom poput sredstva za čišćenje naočala te ga osušite mekom krpom i uklonite što je više moguće dlačica laganim brisanjem krpom koja ne ostavlja dlačice.

Sljedeći korak načina kako staviti zaštitno staklo na mobitel je ljepljenje zaštitnog stakla. Odlijepite podlogu zaštitnog stakla s jednog kraja. Poravnajte ga s ispravnim rubom zaslona, ​​ostavljajući marginu i promatrajte kako će pasti poravnanje strana okomitih na nju. Zatim odlijepite cijelu podlogu i zagladite zaštitno staklo. Ovaj način kako staviti zaštitno staklo na mobitel već je gotov. Sve što je potrebno je ukloniti preostale mjehuriće zraka.