Tehnologija

Kako spojiti bluetooth slušalice na mobitel?

Želite slušati pjesme na bluetooth slušalicama? To nije nikakav problem. Saznajte kako spojiti bluetooth slušalice na mobitel i uživati u glazbi.

slusalice.jpg
Foto: Pixabay

Za razliku od žičnih slušalica, bluetooth slušalice nemaju žice za povezivanje s vašim uređajima. Stoga je razumljivo ako imate problema s povezivanjem bluetooth slušalica s mobitelom. Sve što trebate učiniti kako biste uparili bluetooth slušalice je povezati mobitel i slušalice preko bluetootha. No, kako to učiniti?

Prvo što trebate učiniti kada želite upariti bluetooth slušalice sa mobitelom je otvoriti postavke vašeg pametnog telefona. Nakon toga dodirnite „Veze“. Zatim dodirnite „Bluetooth“. Ovdje možete vidjeti je li vaša Bluetooth veza uključena ili isključena. Ukoliko je veza isključena, uključite je.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite upariti bluetooth slušalice s mobitelom je skeniranje. Dodirnite gumb za skeniranje. Zatim pritisnite i držite tipku za napajanje na slušalicama. Kako biste svoje bluetooth slušalice povezali s mobitelom, morate aktivirati način uparivanja na svojim slušalicama. Provjerite upute na svom modelu slušalica i pronađite kako uključiti način za uparivanje. Na kraju pronađite svoje slušalice na mobitelu i dodirnite ih. Vaše slušalice mogu biti navedene s brojem modela, koji može biti niz slova i brojeva. Vaše bluetooth slušalice sada su uparene s vašim mobitelom i možete uživati u glazbi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.