Društvene mreže

Krakti vodič kako se tapka na TikToku

Često čujete za pojam tapkanja na TikToku ali ne znate kako se tapka na TikToku? Donosimo što je tapkanje na TikToku i kako se tapka na TikToku.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay

TikTok je društvena mreža koja je postala popularna među mladima širom svijeta. TikTok korisnici mogu stvoriti kratke videozapise koji se mogu prilagoditi različitim vrstama sadržaja, poput plesa, komedije, izražavanja i edukacije. Jedan od najpopularnijih načina interakcije na TikToku je "tapkanje". No, što je tapkanje i kako se tapka na TikToku?

Tapkanje je proces davanja "lajka" ili srca korisnicima TikToka. To se može učiniti jednostavnim dodirivanjem zaslona dok se gleda videozapis. Mnogi korisnici koriste tapkanje kako bi izrazili svoje odobravanje i podršku sadržaju koji gledaju.

Tapkanje se također može koristiti kao način povećanja vidljivosti na TikToku. Kada korisnik tapka videozapis, to može dovesti do toga da se taj videozapis prikaže više ljudima, jer se TikTok oslanja na algoritme koji odlučuju koji će sadržaj prikazati korisnicima na temelju njihovih prethodnih aktivnosti i interakcija. Ovo je sve što trebate znati u vezi tapkanja na TikToku.