Društvene mreže

Kako se postavlja lozinka za Viber?

Želite dodatno zaštititi svoju privatnost na društvenim mrežama? Dodavanje lozinke za Viber savršen je početak. Donosimo jednostavan način za dodavanje lozinke za Viber.

viber.jpg
Foto: Pixabay

Viber je popularna aplikacija za razmjenu poruka i poziva. Uz Viber, korisnici mogu komunicirati s prijateljima i obitelji diljem svijeta putem besplatnih poziva, tekstualnih poruka i još mnogo toga. Međutim, kako bi se osigurala sigurnost korisnika, Viber uvodi i mogućnost dodavanja lozinke za pristup računu.

Lozinka za Viber koristi se kao dodatni sloj sigurnosti za korisnički račun. Kada se lozinka postavi, korisnici će je morati unijeti svaki put kada se prijavljuju na svoj Viber račun. Lozinka se sastoji od minimalno četiri broja ili slova i mora se postaviti prilikom prvog pokretanja aplikacije. Lozinka je korisna jer pomaže u zaštiti privatnosti i osobnih podataka korisnika na Viberu. Ako netko drugi dobije pristup korisničkom telefonu, neće moći pristupiti Viberu bez znanja lozinke. Također, lozinka pomaže u sprečavanju neovlaštenog pristupa računu i sprečavanju hakiranja.

Kako biste dodali lozinku za Viber jednostavno otvorite Viber aplikaciju, kliknite na gumb za postavke u gornjem desnom kutu, dodirnite na opciju „Sigurnost“, a zatim „Lozinke“ te postavite novu lozinku za Viber. Ovaj način za postavljanje lozinke za Viber već je gotov te je vaša lozinka postavljena, a vaš Viber račun osiguran.