Društvene mreže

Kako se odjaviti sa Facebooka na mobitelu?

Prijavili ste se na Facebook na mobitelu i ne znate kako se odjaviti? To ne mora biti problem. Donosimo brz i jednostavan način kako se odjaviti sa Facebooka na mobitelu.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je društvena mreža koja omogućuje korisnicima da se povežu s prijateljima, obitelji i drugim ljudima širom svijeta. Ponekad se može dogoditi da korisnici žele prestati koristiti Facebook, bilo privremeno ili trajno. Ako koristite Facebook na mobilnom uređaju i želite se odjaviti, to možete učiniti u svega nekoliko koraka.

Prvo što trebate učiniti kada se želite odjaviti sa Facebooka na mobitelu je otvoriti Facebook aplikaciju na svom mobilnom uređaju. 2. Dodirnite ikonu tri linije u gornjem desnom kutu ekrana te se pomaknite prema dolje i dodirnite "Postavke i privatnost".

Sljedeće što trebate učiniti kada se želite odjaviti sa Facebooka na mobitelu je dodirniti gumb „Odjava“ te potvrdite da želite odjaviti. Kada se odjavite, bit ćete vraćeni na početni zaslon aplikacije i bit će vam potrebno ponovno se prijaviti da biste koristili Facebook. Odjava s Facebooka na mobilnom uređaju može biti korisna ako želite zaštititi svoju privatnost ili jednostavno želite smanjiti vrijeme koje provodite na društvenim mrežama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.