Internet

Kako se koristi PayPal? Čemu služi PayPal?

U potrazi ste za novim jednostavnim načinom online plaćanja? Zašto ne isprobate PayPal? Donosimo što je PayPal i kako se koristi PayPal.

paypal.jpg
Foto: Pixabay

PayPal je najpopularnija stranica za obradu plaćanja na svijetu i trenutno pruža usluge za više od 225 milijuna ljudi u 200 različitih zemalja. Ako mislite da je PayPal usluga prava za vas, možete stvoriti besplatan račun za nekoliko minuta posjetom službenoj web stranici PayPal-a.

Za ovaj način kako se koristi PayPal najprije je potrebno napraviti račun na PayPal web stranici. Kada se nalazite na službenoj web stranici PayPala, kliknite na gumb prijava. PayPal će od vas odmah tražiti da odaberete između osobnog i poslovnog računa. Osobni račun je najbolji za online kupovinu i razmjenu novca s prijateljima i članovima obitelji. Poslovni račun je bolja opcija ako koristite PayPal za prijenos novca za profesionalne usluge, osobito ako postavljate račun za više osoba iz jedne tvrtke.

Sljedeći korak načina kako se koristi PayPal je dodavanje adrese elektroničke pošte i lozinke. PayPal ne zahtijeva stvaranje korisničkog imena, ali trebate povezati jednu adresu elektroničke pošte sa svojim PayPal računom. Također ćete morati postaviti sigurnu lozinku.

Posljednji korak načina kako se koristi PayPal je povezivanje PayPala sa karticom. Morat ćete unijeti broj svoje kartice kako bi se vaš PayPal račun uspješno povezao sa vašom karticom. Posljednji korak načina kako se koristi PayPal je dodavanje novca. Da biste dodali novac na svoj PayPal račun, prijavite se na svoj račun, a zatim kliknite gumb prebaci novac. Zatim možete prenijeti novac na svoj PayPal račun putem bankovnog računa povezanog s vašim računom. Ovaj način kako se koristi PayPal izuzetno je jednostavan te nakon prethodnih koraka možete krenuti s online kupovinom.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.