Društvene mreže

Kako sakriti profilnu sliku na Facebooku?

Želite povećati privatnost na društvenim mrežama? Zašto ne biste sakrili profilnu sliku na Facebooku? Saznajte kako sakriti profilnu sliku na Facebooku.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

U ovom digitalnom svijetu ništa ne može biti bolje od Facebooka da ostanete povezani s prijateljima, članovima obitelji i kontaktima. Korištenje Facebooka s vlastitom profilnom slikom najlakši je način da pomognete drugim korisnicima da vas identificiraju. Međutim, mnogim ljudima se ne sviđa činjenica da bilo tko može vidjeti njihovu profilnu sliku. Stoga postoji jednostavan način kako sakriti profilnu sliku na Facebooku.

Prvi korak načina kako sakriti profilnu sliku na Facebooku je prijava u Facebook račun. Prijavite se na Facebook račun. Kliknite na svoju profilnu sliku, a zatim zatim odaberite uredi. Sada kliknite na gumb za privatnost te će vam se otvoriti skočni prozor.

Sljedeći korak ovog načina kako sakriti profilnu sliku na Facebooku je pronalazak opcije za skrivanje profilne slike. Pomaknite se prema dolje i odaberite gumb više opcija dostupno. Kada se pojavi pitanje tko može vidjeti profilnu sliku, odaberite samo ja kako biste svoju profilnu sliku učinili privatnom, odnosno sakrili.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.