Društvene mreže

Kako sakriti profil na Instagramu?

Da, moguće je sakriti profil na Instagramu, a postupak je vrlo jednostavan. Pogledajte kako sakriti profil na instagramu.

drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Prvo, morate se prijaviti u svoj Instagram račun i kliknuti na svoj profil. Nakon toga, kliknite na tri vodoravne točke u gornjem desnom kutu zaslona da biste otvorili izbornik postavki. Kada se otvori izbornik postavki, klizač za "Sakrij račun" nalazi se na dnu. Kliknite na to i odaberite želite li sakriti svoj profil samo od nekih ljudi ili od svih korisnika. Nakon toga, kliknite "Gotovo" i vaš će profil biti skriven.

Kada sakrijete svoj profil, vaši će postovi i dalje biti vidljivi samo za one koji vas već prate, ali neće biti vidljivi za ostale korisnike. Osim toga, neće se pojavljivati u pretraživanju, hashtagovima ili u predloženim profilima drugih korisnika. Ako se odlučite ponovno aktivirati svoj profil, samo kliknite na isti klizač i poništite postavku sakrivanja profila. Sada znate kako sakriti profil na Instagramu.

Trebate znati da se ovim postupkom ne briše vaš račun i možete se uvijek ponovno prijaviti i aktivirati svoj profil. Međutim, treba imati na umu da kada sakrijete svoj profil, nećete moći privući nove pratitelje, jer će vaš profil biti nevidljiv za nove korisnike koji pretražuju Instagram.