Tehnologija

Kako sakriti profil na Facebooku? Kako povećati privatnost na Facebooku?

Želite povećati privatnost na društvenim mrežama? Sakrivanje profila na Facebooku je dobar način za to. Saznajte kako sakriti profil na Facebooku u nekoliko koraka.

facebook.jpg

Facebook nudi cijeli niz alata za privatnost koji vam omogućuju da kontrolirate tko može vidjeti vaš profil, slike i ažuriranja statusa. Pomoću ovih alata za privatnost možete potpuno sakriti svoj profil od drugih korisnika na Facebooku. Ovisno o vašim potrebama, možete ili sakriti svoj profil od određenih korisnika ili možete konfigurirati svoj profil da bude nevidljiv svima osim prijateljima. Donosimo jednostavan način kako sakriti profil na Facebooku.

Prvi korak načina kako sakriti profil na Facebooku je otvaranje aplikacije Facebook. Uđite u aplikaciju Facebook i prijavite se na svoj račun. Kliknite strelicu pored izbornika početna stranica i odaberite postavke privatnosti s padajućeg izbornika. Kliknite uredi postavke u odjeljku.

Sljedeći korak načina kako sakriti profil na Facebooku je odabir osoba kojima će profil biti vidljiv. Kliknite tko može tražiti vaš profil po imenu ili kontakt podacima i odaberite prijatelji prijatelja ili prijatelji kako biste ograničili osobe koje mogu vidjeti vaš Facebook profil. Ovaj način kako sakriti profil na Facebooku je gotov te ovaj način skriva vaš profil od vidljivosti u javnim pretraživanjima na Facebooku ili tražilicama poput Googlea.