Društvene mreže

Kako sakriti broj lajkova na Facebooku?

Želite potaknuti ljude da obraćaju pozornost na vaše objave, a ne na broj lajkova? Ovaj način kako sakriti broj lajkova na Facebooku je sve što vam treba.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Budući da ovih dana sve više prevladava zabrinutost zbog internetske privatnosti, znanje kako sakriti broj lajkova na Facebooku osigurat će vam veću kontrolu nad svojim aktivnostima na najvećoj društvenoj mreži na svijetu. U izborniku postavki Facebook aplikacije nalaze se opcije koje vam omogućuju da promijenite vidljivost broja lajkova na Facebooku. Saznajte gdje možete pronaći te postavke te kako sakriti broj lajkova na Facebooku.

Prvi korak ovog načina kako sakriti broj lajkova na Facebooku je otvaranje aplikacije Facebook na vašem pametnom telefonu. Zatim dodirnite gumb s tri vodoravne linije u gornjem desnom kutu te otvorite postavke. Pomaknite se prema dolje i dodirnite postavke i privatnost.

Sljedeći korak načina kako sakriti broj lajkova na Facebooku je odabir izbornika postavke reakcija. Da biste sakrili lajkove i reakcije na objave tako da ih drugi korisnici ne mogu vidjeti, dodirnite gumb za skrivanje broja lajkova.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.