Tehnologija

Kako na pravilan način resetirati mobitel?

Resetiranje mobitela je proces brišenja svih podataka sa uređaja i vraćanja njegovih postavki na izvorne. Pitate se kako resetirati mobitel.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Ova funkcija se može koristiti za riješavanje problema sa softverom, brisanje podataka prije prodaje ili doniranja uređaja ili za vraćanje uređaja u izvorno stanje ako ne funkcionira ispravno.

Play logo

Kako resetirati mobitel u nekoliko koraka:

  • Upoznajte se s postavkama mobitela. Prije nego resetirate uređaj, važno je napraviti sigurnosnu kopiju svih podataka, uključujući kontakte, fotografije, videozapise i druga važna podataka.
  • Pronađite opciju za resetiranje. Postavke se razlikuju ovisno o proizvođaču i modelu mobitela, pa ćete morati provjeriti upute proizvođača ili istražiti u postavkama mobitela.
  • Odaberite opciju za resetiranje. U postavkama mobitela, pronađite opciju "Sigurnosno i resetiranje" i odaberite "Resetiranje uređaja". Potvrdite resetiranje. Nakon što ste odabrali opciju za resetiranje, morat ćete potvrditi da želite resetirati mobitel.
  • Pričekajte dok se resetiranje ne završi. Proces resetiranja može potrajati nekoliko minuta, pa budite strpljivi. Sada ponovo konfigurirajte uređaj. Nakon resetiranja, mobitel će se ponovo pokrenuti i zatražiti da se ponovo konfigurira, uključujući prijavu na Wi-Fi mrežu i unos vaših korisničkih podataka.

U svakom slučaju, resetiranje mobitela često može pomoći u riješavanju problema sa softverom i vratiti uređaj u funkcionalno stanje. Međutim, ako i dalje imate probleme nakon resetiranja, možete se obratiti proizvođaču ili stručnjaku za pomoć. Sada ste sigurni kako resetirati mobitel.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.