Društvene mreže

Kako pronaći skriveni razgovor na Viberu?

Jeste li znali da Viber ima mogućnost skrivanja razgovora? Saznajte kako pronaći skriveni razgovor na Viberu.

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Ako ste zabrinuti da netko drugi čita vaše Viber poruke bez dopuštenja, možete sakriti razgovore postavljanjem PIN koda. Ako želite vidjeti skrivene razgovore u Viberu, jednostavno unesite PIN kod. Ova sigurnosna značajka u Viberu nadilazi uobičajena dopuštenja, tako da ne morate brinuti o njuškanju. Skrivanje i otkrivanje chatova u Viberu izvrstan je način da osigurate da poruke mogu ostati privatne jer se ne želite morati prijavljivati ​​u aplikaciju svaki put kada je želite koristiti.

Način kako pronaći skriveni razgovor na Viberu je vrlo jednostavan. Prvi korak potrebna za pronalaženje skrivenog razgovora na Viberu je otvaranje aplikacije. Navigirajte se prema dolje i dodirnite ikonicu za pretraživanje te unesite ime kontakta čiji je razgovor skriven.

Sljedeći korak načina kako pronaći skriveni razgovor na Viberu je dodirivanje razgovora koji želite otvoriti. Sve što je potrebno je upisati PIN kod kojim ste ranije sakrili chat. Ovaj način kako pronaći skriveni razgovor na Viberu je vrlo jednostavan, a može biti izuzetno koristan.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.