Društvene mreže

Kako promijeniti sliku na Viberu?

Uslikali ste novu sliku i želite ju postaviti na Viber? Mijenjanje slike na Viberu je vrlo jednostavno. Kako promijeniti sliku na Viberu?

mobitel.jpg
Foto: Pixabay

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za razmjenu poruka na svijetu. Ljudi na Viberu stvaraju svoj profil tako da postave sliku i kratak opis profila. Srećom, način kako promijeniti sliku na Viberu je vrlo jednostavan.

Prvi korak načina kako promijeniti sliku na Viberu je otvaranje aplikacije Viber na mobitelu. Aplikacija Viber izgleda kao bijela ikona telefona u ljubičastom govornom oblačiću na početnom zaslonu ili u mapi na početnom zaslonu. U donjem desnom kutu nalazi se ikonica s tri točke koja vas dovodi u postavke profila. Dodirnite ikonu bijele olovke pored svog imena. Dodirivanje ove ikone će vam omogućiti uređivanje pojedinosti vašeg profila.

Sljedeći korak načina kako promijeniti sliku na Viberu je odabir slike. Dodirnite ikonu kamere na svojoj profilnoj slici. Vaše opcije će se pojaviti s dna zaslona. Odaberite kako želite prenijeti svoju novu sliku. Skočni izbornik će vam ovdje dati dvije opcije. Prva opcija za promjenu slike na viberu je snimanje nove fotografije, a druga opcija je odabir postojeće fotografije iz galerije. Kada odaberete novu gotografiju, dodirnite bijeli gumb gotovo. Ovaj se gumb nalazi u gornjem desnom kutu vašeg zaslona. To će spremiti vašu novu profilnu sliku.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.